Kulturhulens koncept er under videreudvikling

Kulturhulen var i 2011-2016 indrettet i et privat kunstnerhjem og var primært et tilbud for danske kunstnere indenfor musik, scenekunst, design, design, forfatterskab og billedkunst, mm. , der har haft div. udgivelser, optrædender,  én eller flere dokumenterede censurerede udstillinger i indland eller / og  udland bag sig på eksemplevis biennaler eller museer, og ønsker både at kunne arbejde udenfor Danmark og i Danmark samtidigt, som de har lyst til og som det passer dem. Kulturhulen blev bygget op frivilligt  af "Kunstnergruppen Kulturhulen", der ejede  stedet, Hovedgaden 58C i Tisvildeleje og alle opfyldte ovennævnte krav, hvorfor det var medlemmer af denne gruppe, der havde fortrinsret til at udstille i Kulturhulen. Kulturhulen i Tisvildeleje var et stille eventsted, der beviste: 

 

- at de, der råber højst ikke nødvendigvis også er dem, der har mest talent at byde på, og: 

 

- at man sagtens kan skabe sig sit eget smukke originale anerkendte kunstneriske univers og få det til at passe ind i omgivelserne, uden at ødelægge den kunst og dét arkitektoniske miljø, som andre har skabt.

 

- Vi sætter derfor en ære i at tage et vidtrakt hensyn til vore omgivelser, både med hensyn til skiltning, og med hensyn til at respektere vore naboers behov.

 

Dét image tager vi med os, uanset, hvor du kan møde os fremover.

 

De kunstneriske mange-sidede innovative topressourcer, der opfylder ovennævnte krav, er der ikke ret mange af i Danmark, så dem skal vi passe godt på, for ellers forsvinder disse store kulturpersonligheder ud af landet mere eller mindre permanent, og det ville jo være lidt ærgerligt, nu når de kan være til gavn og vækstfremmende for et udkantsområde i de perioder, hvor de ikke er ude på censurerede udstillinger, m.v.

 

Men der er ikke ret mange udstillingssteder i Danmark, der tilgodeser disse kunstneres behov.

 

Kulturhulen er et privatdrevet koncept uden offentlig kunst- eller kulturstøtte, der er i konstant kreativt og kunstnerisk "drive" og under konstant opbygning og udvikling. Derfor kan man i flyttefasen væk fra Tisvildeleje og ind mod  Københavnstrup også forvente, at vi forsat er i fremdrift rent kunstnerisk i ud- og indland,  at vi har gang i designbiksen, udgivelserne, de censurerede udstillinger, museumsudstillingerne, de rejsende udstillinger, og at vores galleri i perioder bliver aktivt andre steder, samt at museet gør en udadvendt, aktiv og måske endda meget alternativ indsats for at finde et andet sted at bo.

Så følg med på hjemmesiderne:

www.gallerioctopusart.dk

www.designbylisbetlark.dk

www.julehjertemuseet.dk

Samt på FB-siderne:

Kulturhulen

Design By Lisbet Lark

Art By Lisbet Lark/ Lisbet Lærke

- for nu er vi for alvor oppe i omdrejninger!

 

Vores koncept er under udvikling, så det fremover målrettet udelukkende vil være koncentreret om at følge den hidtil bærende kraft i foretagendet, billedkunstneren, forfatteren, digteren, designeren og papirkunstneren, mm,  Lisbet Lærke´s aktiviteter, da denne dame til fulde er i stand til at underholde denne hjemmesides læsere med sine aktiviteter og bestemt ikke er blevet mindre aktiv eller kedeligere af at være i København. Står det til os, behøver I fremover bare ikke at tage helt til Tisvildeleje for at opleve hende og hendes helt unikke smukke multikunstneriske univers.